Limba Engleza si Germana

Prezentare generala: Oferiti-i copilului dumneavoastra un inceput promitator, la alegere cu unul din cursurile noastre de limbi straine, special concepute pentru a se adapta stadiului sau de dezvoltare si nivelului de cunoastere a limbilor engleza si germana. Cursurile sunt disponibile pentru copii incepand cu primul an de gradinita pana la liceu. La nivelul prescolarilor se face invatare prin joc, cantec – vers si conversatie. La nivelul scolarilor se predau notiunile de limba straina prin scris, conversatie, lectura si joc interactiv.

Detalii curs: Copilul asculta si vorbeste in lb.engleza sau germana, participa activ la curs, este evaluat la fiecare sedinta ( lunar si trimestrial), copiii sunt stimulati cu premii, se simt confortabil, sunt incurajati si folosesc materiale audio-video. Cursul se desfasoara intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa la Biblioteca judeteana –sectia carte pentru copii. Cursul de limba engleza si franceza este predat de Cristina Hrab – care detine certificare Cambridge, iar cel de limba germana de prof. Florentina Anton.

Ca materie optionala si extracurriculara sustinem cursuri de limba engleza si respectiv limba germana si in gradinitele din municipiul Piatra Neamt.

Lasa un comentariu